Powered by Smartsupp

Hrát dobře šipky znamená podle profíků trénovat, trénovat a zase trénovat. Co ale dělat, aby nás šipky bavily ještě více? Povyšte svou hospodskou či sousedskou partu na šipkařský tým. Pořiďte si dresy na šipky.

Popularita šipkařského sportu stále roste. Je zábavou do hospod, na dovolené, ale rovněž doma na zahradu. Soutěžit lze ve dvojici, jako rodina, ale též jako týmy mezi kolegy, sousedy či kamarády. Dresy na šipky vám pomohou identifikovat se s vaším týmem, nabudí vás trénovat i soutěžit.

 

Sportovní dresy pro šipkařský sport nabízí DDsport

Nespokojte se se stejnobarevným trikem a s fixou na textil napsaným názvem týmu. Chcete hrát jako profíci? Trénujte! Chcete vypadat jako profíci? Pořiďte si stylové sportovní dresy na šipky.

 

Vyrábíme dresy pro různé sporty a v sortimentu nechybí ani sportovní dresy pro šipkařský sport. Pro jaro 2021 si máte možnost vybrat z nových designů. Polokošile a šipky jsou pohodlné, funkční a designově atraktivní. Nemusíte se bát, že nebudou k dispozici velikosti zrovna pro vás. V DDsportu vyrábíme dresy již 30 let a umíme obléct děti i dospělé s velikostí XXL.

 

Polokošile na šipky vás nebudou nijak omezovat ani na profi závodech. Jsou velice pohodlné a z funkčních materiálů. Hráč tak má všechny předpoklady, aby ukázal, co v něm je, bez omezení ze strany sportovního dresu. Dresy lze samozřejmě potisknout logem či názvem klubu.

 

Všechny designy archivuje, takže následně je možný jejich dotisk už od jednoho kusu. Takto oblečete nového člena týmu, či si kupíte pro sebe další dres.

Potisky dresů jsou trvanlivé a kvalitní

Využít lze i tisk v zářivých fluo barvách. Na webu si dresy snadno přímo objednáte. Jestliže nemáte vlastní grafiku pro potisk dresů, pomohou vám přímo grafici z týmu DDsport.

Nabízíme největší výběr designů šipkařských polokošil. Jejich barevnost si lze na přání upravit. Součástí ceny je i neomezený potisk dresů se jménem, číslem, logem, sloganem a dalšími prvky.

Tvoje volba, Tvůj design, Tvoje vítězství = Dresy DDsport