Powered by Smartsupp

Připravili jsme novou kolekci atraktivních designů dámských topů a legín, které nekompromisně zvýrazní vaši identitu. Vyberte si pro sebe nebo váš klub atraktivní dresy na fitness z nové kolekce jaro 2021. Dámské topy a legíny splňují všechny požadavky na funkčnost a pohodlnost, která je důležitá pro fitness sport.


✅  Atraktivní fitness kolekce designů

✅  Barevnost upravíme na přání zákazníka

✅  Možnosti tisku zářivých fluo barev

✅  V ceně neomezený potisk (jmenovka, číslo, logo, slogan...)

 


Dámské elastické legíny a topy jsou potištěné sublimační technologií, která umožňuje použití široké škály barevných variant. Moderní oblíbený střih legín dokonale zvýrazní ženské křivky. Můžete volit střih s dlouhými či 3/4 nohavicemi.


U elastických kalhot musíme upozornit na nutnost správné volby velikosti. Pokud zvolíte větší velikost nebude využita elasticita materiálu. Pokud naopak zvolíte moc malou velikost, budou kalhoty příliš napnuté a může dojít k průsvitu bílé vrstvy materiálu. Doporučujeme si zaslat žádost o velikostní vzorky.

Pro výrobu dámských topů a legín používáme materiál GIGA ELASTIC, což je dvouvrstvá elastická pletenina s přídavkem PU (lycra nebo elastan). Doporučujeme i italský materiál ELASTIC EXTRA. Výrobky z tohoto materiálu perfektně kopíruji křivky těla. Materiál dává výrobkům příjemný pocit měkkosti.

Zkušenosti s výrobou dresů a sportovního oblečení máme již 30 let. Disponujeme pestrou škálou velikostí a oblékneme ženy a dívky ve všech velikostech.

Držte si svůj styl. Ve spolupráci s naším grafickým studiem máte možnost připravit si vlastní originální vzhled. U nás máte jistotu archivace zakázky a možnost doobjednání již od 1 ks po neomezenou dobu.


Tvoje volba, Tvůj design, Tvoje vítězství = Dresy DDsport