Powered by Smartsupp
Dobrý den vážení účastníci naší Vánoční soutěže!
Nejprve bychom chtěli využít této příležitosti a upřímně poděkovat všem týmům, které se zapojily do naší fotografické soutěže. Byli jsme opravdu nadšeni z množství a kvality fotografií, které jste nám zaslali, a oceníme každou jednotlivou snahu a kreativitu, kterou jste do soutěže vložili.
Je pro nás velkou ctí, že jste se rozhodli zúčastnit a podělit se s námi o momenty ze sportovního života vašeho týmu. Výběr vítězů nakonec určilo slosování, ale jsme rádi, že jsme mohli několika šťastným týmům předat dárkové poukazy, které doufáme, že využijí k obnově svého sportovního vybavení.
Abychom vyjádřili naše uznání všem účastníkům, rádi bychom každému týmu věnovali malý dárek jako poděkování za vaši účast. Věříme, že i tento drobný projev našeho ocenění vám udělá radost a přinese příjemné překvapení.
Pokud máte zájem o přijetí tohoto dárku, prosíme o vyplnění kontaktního formuláře na tomto odkaze https://www.ddsport.cz/vanocni-darek
Ještě jednou děkujeme za vaši účast a těšíme se na další spolupráci a příležitosti, které společně můžeme vytvořit v budoucnu.
S úctou a sportovním pozdravem,
tým DDsport