Powered by Smartsupp

Pro SMASH GYM Olomouc jsme na zakázku navrhli a vyrobili nástupová trika a rashguardy v originálním designu, které budete moci vidět na bojovnících  při GCF 66 CAGE FIGHT OLOMOUC dne 9. října 2022 od 18:00 v Clarion Congress hotel Olomouc.

Seznamte se s naší originální kolekcí pro bojové sporty. Navrhneme pro jednotlivce nebo váš gym unikátní design, který jsme schopni připravit na všechny námi nabízené produkty. Tento design bude jen váš a bude u nás archivován. Budete ho moci doobjednat kdykoliv v budoucnu již od 1 ks.

.

 

Rashguardy:

Rashguardy s krátkým nebo dlouhý rukávem vyrábíme ze syntetických kompresních materiálů, které jsou velmi prodyšné. Rychle odvádí pot, čímž zachovávají tělo v suchu. Zlepšují celkově výkon sportovce i regeneraci po tréninku. Rashguardy stejně jako další kompresní oblečení mají velký vliv na prevenci proti zranění svalstva. A to především tím, že svaly zahřívají a zlepšují v nich krevní oběh. Hlavně drží pevně na těle a tím nepřekáží při sparingu vám ani soupeři. Spodní lem obsahuje protiskluzový pás.

Trička pro bojové sporty:

Trička pro bojové sporty jsou potištěna sublimační technologií, což umožňuje použití široké škály barevných variant. Jedná se o multifunkční trika, které je možno vyrobit ze všech dostupných materiálů. Můžete sami jednoduše navolit materiál, střihové provedení (dlouhý rukáv atd.), styl písma, styl čísel zvolit počet ks a velikosti. Systém na základě zvolených prvků vytvoří cenovou kalkulaci. V ceně je libovolný počet čísel, vašich log a reklam

    

Velikostní tabulky:

Váháte jaké velikosti objednat? Navolte velikosti dle vašeho odhadu a dokončete objednávku. Vše si před realizací ještě upřesníme. Tabulky jednotlivých velikostí naleznete zde. Ze zkušenosti víme, že výběr velikostí dle tabulek je poněkud krkolomný a nepohodlný. Jsme připraveni poskytnou velikostní vzorky, které jednoduše během vašich tréninků či sportovních akcí poskytnete zájemcům k přezkoušení. Tím získáte 100% jistotu volby velikostí a také představě o výsledném provedení produktu. Formulář pro objednání velikostních vzorků naleznete zde.

Tvoje volba, Tvůj design, Tvoje vítězství = Dresy DDsport

#smashgymolomouc #gcf #cagefightolomouc10 #ddsport #bojovesport #rushguard #nastupovetriko #fightsportclothes