Powered by Smartsupp


Sportovci a příznivci značky DDsport Sportswear,

k blížícímu se konci roku bych vám rád zrekapituloval poslední období v DDsportu a lehce přiblížil, na co se u nás můžete těšit v roce následujícím.

DDSPORT

Jak někteří dobře víte, jsme rodinná firma sportovních nadšenců, která si razí cestu tuzemským i zahraničním trhem již téměř 30 let. Pro nás více méně symbolické potvrzení statusu rodinné firmy v podobě změny struktury jsme dlouho odkládali a to až do začátku tohoto roku, kdy jsme z DDsport udělali DDsport Sportswear s.r.o.. Všechno to papírování a mučící "úředničení" jsme statečně zvládli a mohli se pak 100% věnovat tomu, co nás baví ze všeho nejvíc, a sice výrobě a vývoji sportovního oblečení v originálních designech.

Na výrobě a vývoji produktů DDsport aktuálně pracuje 20členný tým a mám obrovskou radost, že se nám za ta léta podařilo jeho složení dostat do aktuální podoby. Od designerů až po švadlenky tým funguje. Jsme všichni převážně sportovně založení a tak dokážeme naše produkty testovat jak na sobě, tak i na ostatních členech našich rodin či na kamarádech z našich blízkých kolektivů. Více než kdy jindy aktuálně vnímám, že se nám daří mnohem pružněji reagovat a zlepšovat stávající produkty a vyvíjet i ty nové. Vím, že náš tým má velký potenciál a chtěl bych tímto všem členům moc poděkovat za spolupráci, které si velmi vážím. A vám fanouškům slíbit, že se v brzké době můžete těšit na představení výsledků našeho snažení v podobě novinek napříč kolekcemi, které vás snad zaujmou, potěší a hlavně pomohou třeba i k lepším sportovním výkonům. Již v průběhu ledna 2023 začneme uvádět první novinky.

Dobře víme, že jestli jsme na něco neměli kapacitu a nevěnovali tomu patřičnou pozornost, tak jsou to naše webové stránky. Webovkám a hlavně vám, jakožto jejich uživatelům, dlužíme nápravu a již nějaký čas na tomto restu intenzivně pracujeme. Tento "remake" máme v plánu spustit začátkem roku 2023. Hlavním cílem je přehlednější prezentace nových produktů a snadnější proces objednání pro týmy i jednotlivce. S tím souvisí i celková modernizace zohledňující aktuální moderní trendy. Součástí bude také nově E-SHOP produktů DDsport.

 

BOJOVÉ SPORTY A FITNESS

Ti, kteří nás pravidelně sledují v průběhu roku, mohli zachytit uvedení naší nové kolekce produktů pro bojové sporty, na které jsme makali v podstatě celý rok a věnovali jí spoustu času a energie. Je to logická reakce na obrovský "boom" kolem fightsportu a fitness. Při startu vývoje této kolekce bylo pro nás klíčové setkání s Michalem Prstkem z Olomouckého Smashgymu, který nás oslovil a trpělivě s námi spolupracoval na vývoji "prvotin". Michale, pokud tyto řádky čteš, tak velké díky za důvěru! Následně se k nám připojili i další týmy z prostředí bojových sportů. Rozhodně nesmím zapomenout na Štěpána Gubu a Tomáše Musila z Muay Thai Olomouc. Štěpán Guba aktuální mistr ČR v MUAY THAI ve váze 74 kg. Štěpán i Tomáš nám rovněž věnovali své vzorky a postřehy, které jsme se snažili do produktů v rámci našich možností zapracovat. Ze všech konzultací, testování a především výsledků mám velkou radost a věřím, že nyní nabízíme střihově i provedením povedené produkty, za kterými si stojíme a najdou si cestu i k vám. Za mě se nejvíce povedl rashguard, který jsme dovedli k naprosté dokonalosti. Příjemný materiál a vychytávky z něj dělají top produkt této kolekce a doufám že si najde své příznivce i v případě běžného fitness.

AKCE

V roce 2021 jsme dostali ambiciózní nápad uspořádat běžecké závody 4Drun alias DDsport Dubanská Desítka. Druhý ročník se uskutečnil i letos a nakonec do tohoto projektu vstoupily i firmy BAZOŠ.CZ a AUTOCENTRUM OLOMOUC. S jejich vydatnou pomocí se podařilo uspořádat krásné závody, kterých se zúčastňuje přes 500 běžců. Vnímám neskutečně pozitivní ohlas na celou akci a určitě v tomto chceme pokračovat a závody ještě více zatraktivnit. Máme v hlavě již nějaké plány na další podobnou akci, ale zatím bohužel nemohu prozradit. Snad se vše podaří zdárně dotáhnout.

 

 

REPORTY

Na psaní reportů rovněž nebyl úplně ideální dostatek času a měl bych se polepšit. Kluci, kteří pro nás spravují soc. sítě a marketing to se mnou v tomto směru nemají moc jednoduché. Tímto si dávám závazek, že se pokusím v průběhu následujícího roku co nejvíce informovat o chystaných novinkách a obecně vám ještě více přiblížit naši firmu.

Přeji vám všem pokud možno poklidný konec roku, hezké svátky a v novém roce pevné zdraví a mnoho pracovních i sportovních úspěchů.

Tomáš Dokoupil, jednatel